CROSMAS

GASTRONOMÍA CREATIVA SALUDABLE

ESPECIALISTAS EN PAELLAS

SELECCIÓN DE MARISCO, PESCADO, CARNE Y TAPAS

 

 

 

MENÚ CROSMAS - 09 de Desembre de 2.022 

 

PRIMERS:

 Amanida Crosmas (Mezclum, ruca, tomàquet, tonyina, espàrrec, pastanaga i ou dur)

Ous trencats amb pernil ibèric 

Canaló farcit de carn amb pebrots del "piquillo" rostits amb beixamel 

Pèsols saltejats amb cansalada, dauets de pastanaga, xampinyons i espinacs baby 

 Amanida russa casolana amb tonyina, ou dur, anxoves i bouquet de natxos (Supl. 2'00€)

Amanida de Cor de Bou amb formatge fresc (Supl. 3'00€)

"Gambón" a la planxa amb picada mediterrània (Supl. 5'00€)  

  

SEGONS:

 Secret a la brasa sobre patata grillé amb salsa barbacoa i pebrots del padró

Caçó adobat a l'estil Cordovès en llit d'escarola marinat amb cítrics i salsa tàrtara

Hamburguesa a la brasa amb ceba caramel.litzada, formatge, ou ferrat sobre pomodoro italià 

Pit de pollastre a la planxa amb hummus de cigrons i bouquet de "pico de gallo" i dauets d'alvocat

Entrecot de vedella amb patates pont neuff i pebrots de padró (Supl. 5€)

Caldós o paella de llamàntol (Supl. 10'00€)

  

POSTRES:

 Pa de pessic casolà de turró amb nata 

Flam casolà d'ou amb nata

Poma al forn amb canyella

Crema anglesa amb fruits vermells 

 Pa i begudes incloses 

 

   Menú Complet: 15'95 € (IVA inclòs) - Menú Exprés: 12 € (IVA inclòs)

 

 

 

 

Las cookies nos permiten ofrecer nuestros servicios. Al utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las cookies Más información.